16 MotoGP13-RELOADED

MotoGP 13 - RELOADED Single Link

2013 Riders, teams and tracks; both simulation and accessible bike handling with scalable aids; photorealistic graphics with TV style interface; ingame voice over by official MotoGP™ commentators; first person elements such as the helmet view and 3D pits to put you in the rider’s shoes. This is MotoGP™13, the official MotoGP™ videogame: try Career Mode, rising from a Moto3™ wildcard to the MotoGP™ World Champion, or challenge your friends in Split Screen or Online Championship.

Title: MotoGP™13
Genre: Racing, Sports
Developer: Milestone S.r.l.
Publisher: Milestone S.r.l.
Release Date: Jun 21, 2013
Languages: English, German, French, Italian, Spanish


— SCREENSHOT —

MotoGP 13 - RELOADED Single Link

MotoGP 13 - RELOADED Single Link

MotoGP 13 - RELOADED Single Link

MotoGP 13 - RELOADED Single Link


— SYSTEM REQUIREMENTS —

Minimum:
OS: Windows®XP™ SP2, Windows®Vista™, Windows®7, Windows®8
Processor: Intel™ 2.4Ghz or similar
Memory: 1 GB RAM
Hard Disk Space: 7 GB HD space
Video Card: NVIDIA® Geforce 7600, AMD® Radeon™ HD 3870 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory.
Additional: Broadband Internet connection

Recommended:
OS: Windows®XP™ SP2, Windows®Vista™, Windows®7, Windows®8
Processor: Intel™ Core 2 Duo / AMD™ Athlon 64 X2 or higher.
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 7 GB HD space
Video Card: NVIDIA® GeForce™ 9000 series or higher, AMD® Radeon™ HD4000 series or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 1GB of display memory.
Additional: Broadband Internet connection


DOWNLOAD

- Putlocker/Firedrive -

http://firedrive.com/file/98952681FCCC649E - 5.3GB

- Crack -



Keyword: Download MotoGP 13 Single Link, Game MotoGP13 Single Link, MotoGP 13-RELOADED, MotoGP13-RELOADED, Single Link, Games

Posted by Ricky Kurniawan at Thursday, June 20, 2013
Anda sedang membaca artikel tentang MotoGP13-RELOADED dan anda bisa menemukan artikel MotoGP13-RELOADED ini dengan url http://rickyfumi.blogspot.com/2013/06/motogp13-reloaded.html,anda boleh menyebar luaskannya jika artikel MotoGP13-RELOADED ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda, namun jangan lupa untuk meletakkan link MotoGP13-RELOADED sebagai sumbernya.

16 Comments

June 20, 2013 at 11:38 PM

Nyoba ah :v

June 21, 2013 at 5:41 AM

silahkan :D

June 22, 2013 at 8:37 AM

Oh iya gan,,mau nanya kalo yg jual kaset nya udh ada blm :)buat PC dan Buat XBOX 360,,,balas ya:)

June 22, 2013 at 6:51 PM

buat yg RAR brapa giga neh... and DVD nya dah edar blm ya...????

June 23, 2013 at 12:57 AM

maksudnya reloaded itu full version atau gmn?

June 23, 2013 at 10:47 PM

@garin: kayaknya sih udah ada..

June 23, 2013 at 10:48 PM

@CandraOffive: perpartnya 1GB, Jumlah smuanya 5,3GB..
kayaknya dvdnya udh di edarkan..

June 23, 2013 at 10:51 PM

@Nicolaus: iya gan gamenya udh full version, motogp13 ini udh final

Anonymous
June 24, 2013 at 1:33 AM

udah ane instal gan, tp pas mau maen katanya please insert the motogp13 dvd to play. gmna caranya nih gan?

June 24, 2013 at 6:38 AM

@Anonymous: Download nodvd'nya juga gan, trus extract filenya, trus isinya di copy trus paste difoleder instalasi game motogp13'nya, link download NoDVD'nya ada diatas

June 27, 2013 at 12:02 PM

usermanenya apa?

June 27, 2013 at 12:37 PM

Ini langsung instal kan gan ?

June 27, 2013 at 7:31 PM

persyaratannya gede juga yahhh,,,,, 4 gb memory

October 2, 2013 at 1:30 PM

ada cara instalnya

May 22, 2014 at 8:35 AM

makasih sebelumnya atas bagi-bagi game nya....
......gamenya udah tak install (pakai daemon tool virtual drive).....tetapi setelah dimainkan muncul comment : MotoGP13.exe - System Error.
The program can't start because VCOMP100.DLL is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix problem......udah tak coba re-install 3 kali, tapi tetep ndak bisa......
mohon penjelasannya.
oh ya.....aku pake PC dual core 2.0 Ghz, Memory 2 Ghz, VGA NVidia GForce 7000, internet speedy.

May 22, 2014 at 3:56 PM

@Edi Prasetyo: download dlu VCOMP100.DLL (bisa dicari di google), setelah itu copy-paste VCOMP100.DLL ke folder C:\Windows\system

Post a Comment

Post a Comment